ikon-indstillingerHvor meget plads har jeg på min iPad
– og hvor meget plads har jeg tilbage?

For at finde svaret på dette spørgsmål skal du åbne “Indstillinger ” – og i menuen her skal du finde punktet “Generelt”. Her skal du nu i menuen i højre side finde punktet “Lagring og brug af iCloud.

Du får nu vist status for plads på din iPad – og også over din plads på iCloud-serveren. (Skyen).

På MIN ipad kan du se at jeg har plads til endnu 10,29 GB data – men at jeg har brugt 111,67 GB. Grundet il at der er så meget plads tilbage er at min iPad er på 128GB – det er de færreste der har valgt en model med så meget hukommelse.

(læs videre under foto)


img_2107

Men – hvad har jeg så brug den plads til?

For at finde ud af hvad jeg har brugt pladsen til på iPad’en skal jeg klikke på pilen ud for “Lagringsplads” (under punktet lagringsplads). NU får jeg en liste over alle de data som ligger på min iPad. De bliver sorteret efter hvor meget plads der er brugt – dvs det der fylder mest ligger øverst.

Det der fylder mest på denne iPad er musik – her har jeg brugt næste 100 GB – men jeg har også meget musik liggende.
“Flipp” er en App med forskellige magaziner og indehodler alt lige fra Anders And, Basserne og en masse bil- og computermagaziner.  Fotos: Her har jeg 972 MB liggende – altså næsten en gigabyte.

HVis jeg klikker videre på nogle af disse linier for de forskellige Apps vil jeg i nogle tilfælde få mulighed for at slette disse denne App – og dermed også de data der hører til den.


 

img_2108

På samme måde kan jeg se hvad det er for data jeg har liggende i min Icloud.

Jeg har kopi af mine fotos, mine mail og samt backup for 2 iPads liggende – + lidt andre dokumenter.

img_2109