En af de store styrker ved iPad / iPhone er en fantastisk funktionalitet med at man kan have adgang til sine data på ALLE enheder.  Jeg viser her hvordan du skal sætte dine enheder op (skal gøres på hver enhed!) for at få dem indstillet efter DINE behov og ønsker.
Dine fotos kan du nemt dele ved hjælp af opsætning af din iCloud – se artikel om dette – klik her.

Men – hvis du installerer Apps, henter musik, lydbøger eller podcasts – så kan du med indstillingerne som jeg viser her sikre at du har adgang til de samme ting på iPad og iPhone.

ikon-indstillingerÅbn Indstillinger og rul menuen ned til punktet “ITunes og App Store”

Det er her du indstiller og oprettet dit Apple-id – men også her du så kan bestemme hvilke data du vil “dele” mellem dine enheder.  Bemærk: DU skal være logget ind med det SAMME Apple-ID på dine enheder!

Indstillingen foregår ganske enkelt ved at klikke på “knapperne” i højre side ud for hvert punkt.
På mine enheder har jeg valgt at “dele” Apps, Bøger og lydbøger og Opdateringer.
Det vil sige at jeg når jeg installerer en ny App på den ene iPad også vil få den installeret på den anden iPad. Og hvis jeg henter en lydbog fra iTunes – så kommer den automatisk ned på begge mine iPads.

Jeg har til gengæld IKKE valgt at dele “Musik”. For jeg har 2 iPads og den ene har MEGET plads -128GB – mens min mini iPad “kun” er på 64GB. Der er ganske enkelt ikke plads til så meget musik på den ene. SÅ det med musikken har jeg valgt at gøre på en anden måde – nemlig ved at kopiere/synkronisere fra min computer ved hjælp af programmet iTunes.
Artikel om dette kommer senere.

 

img_2113