Apple-id

apple-idFor at bruge mere end det allermest elementære på din iPad skal du have et Apple-id. Et Apple-id er det brugernavn som du skal bruge for at du kan hente Apps i Apps-store, musik i I-tunes, blade og e-bøger med mere. Det giver ikke rigtig mening at have en iPad uden at oprette dette id.

Dit Apple-id kan du oprette denten direkte på din iPad – eller du kan gøre det på en computer – og så bare have det klar når du logger ind med det på din iPad.
Hvis du føler dig mest tryg ved at gøre det fra en computer – så kan du klikke her for at se en video på dansk om hvordan du gør. Klik her for at se video. Siden som du skal oprette dit id på er denne:  Klik her for at oprette dit nye Apple-Id.

ikon-indstillingerEllers kan du sagtens gøre det direkte på din iPad.
Du skal bare finde ikonet “Indstillinger ” – og klikke på det. SÅ får du nedenstående vindue frem.

I venstre side har du en lang række med forskellige menupunkter hvor forskellige ting kan indstilles. Det punkt du skal finde hedder “Itunes & App Store”. Når du klikker på dette punkt i menuen får du mulighed for at indtaste dit Apple-Id og din kode – men nederst kan du også vælge at oprette et nyt id . Klik på “Opret nyt Apple-Id” – og følg instruktionerne på skærmen.

settings-apple-id

Du vil blive bedt om nav, adresse, fødselsdato m.m. undervejs i din tilmelding.

NÅR du har oprettet dit Apple-id – enten på din iPad – eller på din computer er det samme sted i Indstillinger > “Itunes & App-store” at du skal indtaste dit nye Id og din kode for at din iPad bliver registreret som din.

Og – SÅ er du klar til at bruge løs af de mange muligheder med Apps, musik, e-bøger m.m.