iCloud, lager, backup og synkronisering

icloud-drive-800_thumb800I din iPad er der en indbygget hukommelse – en hukommelse der fungerer som “harddisk”. Men afhængigt af hvilken iPad model du har købt er der meget stor forskel på hvor mange data du har plads til. De mindste iPads har som standard 16 GB plads – og det lyder jo som meget – men selve styresystemet og de forskellige programmer der leveres med din iPad  (apps) fylder faktisk langt størstedelen af disse 16 GB. Derfor kan det være smart at have adgang til mere plads et andet sted – fx på Apples server som de kalder iCloud.

En anden grund til at benytte iCloud er at du har mulighed for at tage backup af din iPad, således at dine vigtige data og indstillinger ikke går tabt hvis nu uheldet skulle være ude at den skulle gå i stykker – eller hvis du mister den.

Og en tredje – og meget vægtig grund til at bruge iCloud er, at du får mulighed for at dele dine data og billeder mellem flere enheder. Hvis du fx både har en iPad og en iPhone, så kan du på din iPad næsten omgående have adgang til fotos som du tager med din iPhone – og hvis du laver noter gemmer andre data på din iPad – så vil du også have adgang til disse på din iPhone. Herunder finder du en række artikler der tager disse emner op.


Hvor meget plads har jeg på min iPad?

Hvor meget plads har jeg på min iPad - og hvor meget plads har jeg tilbage? For at finde svaret ...
Læs Mere

Hvordan bestemmer jeg hvilke data der skal med i iCloud?

Når du vil kopiere dine data til iCloud - så er det sikkert ikke alle data der er relevante og nødvendige ...
Læs Mere

Hvordan synkroniserer jeg iPad og iPhone?

En af de store styrker ved iPad / iPhone er en fantastisk funktionalitet med at man kan have adgang til ...
Læs Mere